Ny prosjektleder i Bleed

Bleed styrker staben for 2018 med prosjektleder Camilla Torp.

87977 f29bc original
Prosjektleder Camilla Torp er utdannet filmviter ved NTNU i Trondheim og kommer sist fra en rolle som prosjektleder i Foll Reklamebyrå.

Camilla Torp er utdannet filmviter ved NTNU i Trondheim og kommer sist fra en rolle som prosjektleder i Foll Reklamebyrå (tidligere Fjeldheim & Partners). Hun har tidligere erfaring som redaksjonssjef, selger og castingansvarlig, samt arbeid innen produksjon av spillefilm og musikk.

– Jeg er utrolig glad for å ha fått muligheten til å jobbe med så kreative og innovative kollegaer ved Bleed, som er ranket blant verdens ledende designmiljøer. Jeg har fulgt med på arbeidet Bleed har gjort over lengre tid og er imponert over porteføljen med et bredt spekter av norske og internasjonale oppdragsgivere. Jeg tror min kompetanse innen prosjektstyring i reklamebyrå vil komme godt med, og gleder meg til å spennende oppgaver i den mer detaljerte designbransjen, sier Torp i en kommentar.

– Vi er stolte og glade over å få Camilla på teamet, og vi føler oss allerede mer organisert!, sier Svein Haakon Lia, kreativ leder i Bleed.