Sandø tar over i Apt

Trond Sandø tar over daglig leder-rollen i Apt etter Kristian Bye, som blir konsulent i byrået.

11433 9d2f6 original

Trond Sandø har fem års erfaring som konsulent i Try, og tidligere mange års erfaring kundesiden og reklamebyråer.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på denne oppgaven og får tildelt et svært kompetent fagmiljø med høy fart, sier Sandø.

– Apt har en fantastisk posisjon i det norske reklamemarkedet, og jeg kjenner byrået svært godt etter nært og godt samarbeid om prosjekter på flere av mine Try-kunder. Det skal bli spennende å jobbe enda mer med nye kanaler og virkemidler. Det viktigste blir imidlertid og bidra til at samspillet mellom Try og Apt blir enda bedre, slik at kundene våre opplever det beste fra to verdener. Kombinasjon av disse fagmiljøene skal gi våre kunder større konkurransekraft og sørge for at vi i felleskap leverer resultater og nytenkende løsninger.

Gleder seg til konsulentrollen.
Etter to og et halvt år som leder i Apt går Kristian Bye over i rollen som konsulent i byrået og overlater roret til Trond Sandø fra Try. Bye er svært fornøyd med denne løsningen og muligheten til å jobbe mer dedikert for kunder som DnB NOR og Solo.

– Siden jeg startet i Apt har vi vokst med over 30 prosent i ansatte, omsetning og budsjettert overskudd. Nå er vi 50 ansatte, og det gir for min del litt for lite rom til å jobbe med det jeg synes er aller morsomst, nemlig ambisiøse og innovative kunder. Det har vært en fantastisk utfordring å lede så mange flinke folk, men nå gleder jeg meg til å jobbe litt mer operativt igjen, sier Bye.

– Med Kristian som konsulent og Trond Sandø på plass som daglig leder blir kombinasjonen Try/Apt sterkere enn noensinne, sier byråsjef Kjetil Try.

Foto: Apt