DNB frir til gründere

Arbeid av POL

DNB vi nå oppstartsbedrifter og lanserer nå er storstilt kampanje der entrepenører og gründere skal få hjelp til å etablere seg.

Statistisk sentralbyrås (SSB) analyser viser nemlig at etter fem års drift er det kun tre av 10 bedrifter som har overlevd oppstartsårene. DNB vet hva som skal til og ønsker nå å hjelpe oppstartbedrifter gjennom den første tiden. 

Oppstartloser og Oppstartbok

DNB har stor respekt for gründere og ønsker dem så mye lykke til at de prøver å gjøre hver dag både enklere og hyggeligere for dem. Derfor har de etablert et team med spesialister på oppstart, Oppstartlosene, som er tilgjengelige for alle med en gründer i magen. 

– Mange er i en research-fase og søker kunnskap om det å etablere seg. Da trenger man en samtalepartner med erfaring og kompetanse, som er imøtekommende og heier på deg uten at du får en faktura i etterkant” uttaler Kreativ Leder i DNB Janne Espevalen

Over samme lest som boka «Skikk & Bank», som ga førstehjelp til alle som flyttet hjemmefra, har DNB nå også laget en bok for de som drømmer om å starte for seg selv. Boka inneholder tips og veiledning om det meste om det å starte egen bedrift. Alt fra forretningsplan, finansiering og skatteregler til smøring av familien er beskrevet og forklart på en underholdene og inspirerende måte. 

Oppstartsbyrå står bak  

Thorbjørn Ruud og Petter Bryde. Foto: POL

Det er passende nok oppstartsbyrået Pol som står bak kampanjen og Petter Bryde (t.h.) og Thorbjørn Ruud mener de fikk god nytte av egne oppstartserfaringer i prosessen. 

– Det er ufattelig mange avgjørelser som må tas og vi skulle vi gjerne hatt en slik bok selv da vi startet opp. En inspirerende og lettfattelig guide om de de store, tunge, men også de små trivielle avgjørelsene man faktisk må ta.

Kampanjen rulles ut i disse dager. I tillegg til tv og nett får man overnevnte bok i alle DNBs filialer. 

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.