Axel Røthe & The Cloudberry Cream

Arbeid av ANTI

18 år gamle Axel Røthe drømmer om å lage musikk, han lider av en uhelbredelig sykdom som i barneårene har gjort han blind og som gradvis svekker ham.

Designløsningen på singelen til bandet hans, The Cloudberry Cream, speiler hvordan Axel navigerer i verden som blind med hjelp av fingertuppene, og trosser sykdommen for å formidle musikken. 

Bruk av preg, relieff-lakk, bretting og taktile detaljer gjør at Axel kan føle sitt eget ansikt og navn med fingrene. Et magebelte omkranser coveret, holder dørene igjen, og dekker Axels øyne – en metafor på hans blindhet. 

Øyebindet må fjernes, og det mørke coveret åpnes inn til en lysere verden hvor vi finner platen - musikken som er Axels store lidenskap. Til låten «Life Is Just A Dream» er det donert lyder fra kjente musikere som DeLillos, Stargate, Wilco, Seigmen m.fl. 

Lydbølgene som brer seg i Axels portrett er en illustrasjon på hvordan denne guttens pågangsmot, som en sten kastet i vannet, sprer bølger av entusiasme og spilleglede i inn- og utland.


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.