Å danse er litt av en kunst

Arbeid av Melvær&Co

AV-OG-TIL og Jo Gill Næss er tilbake. Denne gangen er det for å fortelle at flere og flere gjør som ham og holder seg edru på sjøen.

Siden lansering i 2015 har den joviale og edru antihelten sjarmert båtfolk over hele verden. Nå er han tilbake med skjulte talenter.

– Vi er utrolig stolte av det vi sammen med våre kampanjepartnere og dedikerte frivillige har fått til med Klar for sjøen-kampanjen. Det feirer vi med årets film, sier Kari Randen, daglig leder for alkovettorganisasjonen AV-OG-TIL, som står i bresjen for kampanjen og den nye filmen.

Filmen skal reflektere det at stadig flere er enige om at båtførere bør holde seg edru til de er fornøyd og fortøyd.

– Alle båtlivets personligheter henger seg på og blir med på dansen, og det er vi utrolig glade for, sier Randen.

Oljeservicearbeider og Danseløve

For Jo Gill Næss, som er kampanjens frontfigur, har det vært en uventet reise fra ukjent oljeservicearbeider til verdenskjent alkovetthelt. Han er tilbake og denne gangen drar AV-OG-TIL nytte av hans skjulte talenter. Det viser seg nemlig at han er litt av en danseløve.

– Jo har gjort en kjempejobb og har blitt selve ikonet for hvordan man bør oppføre seg til sjøs. Og så kan han danse i tillegg! Denne gangen vil vi virkelig gi ham muligheten til å utfolde seg, forteller alkovettleder Randen.

Kampanjens tidligere filmer om alkovett på sjøen har gått sin seiersgang over hele verden. På spørsmålet om kampanjen har hatt innvirkning på din egen drikking på sjøen, oppgir 264.000 at kampanjen har hatt innvirkning (Ipsos MMI).

Årets sommersang er levert av Håvard Rosenberg, med Thomas Dybdahl på gitar. Moxey har filmet.

Så langt er «Litt av en kunst»,  eller «How to dock like a boss» som den heter på engelsk, og oppfølgerfilmen «Kunsten å sjøsette»/«How to launch like a boss» til sammen blitt sett nærmere 36 millioner ganger i mer enn 200 land.

– Ekstra takk til alle danserne som virkelig gjorde en fantastisk innsats, sier Andreas Melvær, kreatør og daglig leder i Melvær&Co.

Låta kan også høres på Spotify. 


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.