Red Ant bak «Game of Statsbygg»

Arbeid av Red Ant

«Vinteren kommer, og konferansesesongen er i gang». Slik presenterer Statsbygg sin teaser til årets konferanse på sosiale medier.

Filmen «Game of Statsbygg» har på få dager blitt sett over 100.000 ganger, og har blitt delt 317 ganger fra Statsbyggs Facebook-side, noe daglig leder i produksjonselskapet Red Ant er såre fornøyd med.

– Det er jo Game of Thrones-tider, og vi tenkte at det kunne være stilig å gjenskape følelsen fra introsekvensen til serien, men med en urnorsk Statsbygg-vinkling, sier Anders Bølling

– GoT-fansen sier i kommentarfeltet at de vurderer jobb i Statsbygg, men det er vel mer humor. Men humor liker vi.

Fra Operaen Oslo til Frølageret på Svalbard

Filmen tar oss på en rundreise innom noen av Statsbyggs flotteste signaturbygg, fra operaen i Oslo til frølageret på Svalbard. Musikken er produsert av Red Ants musikkteam.

– De har naturligvis latt seg inspirere av Game of Thrones, men jeg er spesielt fornøyd med den norske vrien de har på låten. Her er det mange lag med folkemusikk og lyder som bidrar til å skape en god følelse, sier Bølling. 

– Det har vært veldig spennende å få leke med Norske instrumenter. Lenge siden jeg har lekt meg med munnharpe men det måtte jo til i denne musikkproduksjonen, sier Thomas Bottolfsen, som én av de som står bak musikken til filmen.

Selve animasjonen ble produsert på i løpet av en måned, og Red Ants animatør Eryk Oskar Swiergon er sliten og glad. 

– Jeg er veldig fornøyd med det endelige sluttproduktet. Ikke minst synes jeg det er kult at Statsbygg ville satse på noe litt utradisjonelt. Så håper jeg jo at håndtverket blir lagt merke til, legger Swiergon

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.