– Så enkelt, så vakkert

Julestemningen begynner å snike seg inn overalt, også i Kudos-spalten, hvor turen er kommet til Elvis Nuñez i Bakken & Bæck.

Elvis Nuñez er iOS-utvikler i Bakken & Bæck.

Elvis Nuñez er iOS-utvikler fra digitalbyrået Bakken & Bæck, og han har jobbet med kunder som Rema 1000, Dansani og russ.no. I tillegg har han vært sentral i utviklingen av Thyme-appen, en komfyr-timer som er lastet ned over 300.000 ganger, og fremhevet som Starbucks «App of the week». Før det var han med på å lage en app for Lady Gagas sosiale nettverk «Little Monsters» i Silicon Valley.

Nevn et inspirerende internasjonalt eller utenlandsk arbeid du gjerne skulle ha lagd selv. 

– Sandwich Video er et byrå som hjelper deg å annonsere oppstart på morsomme måter. Videoene er korte, og forklarer veldig godt essensen av produktet. Aeropress-filmen er en av mine favoritter fordi den fremhever hvordan du kan gjøre en god annonse med et lavt budsjett, en god idé og en kopp kaffe.

Sandwich Video, AeroPress:

Du kan finne mer fra Sandwich Video her.

– Apple er kongen av produktvideoer. Det mest bemerkelsesverdige jeg kan huske er julereklamen hvor hverken iPhone eller iOS ble nevnt i det hele tatt. Kun Apple-logoen vises på slutten av annonsen. Så enkelt, så vakkert.

Apple «Misunderstood», laget av TBWA\Chiat\Day, vant Emmy for beste reklamefilm i 2014:


 Fortell om en norskprodusert jobb du er glad i.

– Tilbake i februar 2014 besøkte jeg min familie i Peru. Da de spurte meg hvordan Norge og menneskene der er, tenkte jeg at nordmenn er svært høflige mennesker, med varme hjerter. Det var litt vanskelig å forklare dem dette, men heldigvis fant jeg denne videoen som gjorde jobben for meg [du ser også jobben Elvis snakker om i mediespilleren øverst i saken]. 

Hvem vil du sende stafettpinnen videre til, og hvorfor?

– Jeg ønsker å nominere Atle Mo. Den første gangen jeg så et glimt av Atle i arbeid, var i 2011, da jeg besøkte nettsiden www.subtlepatterns.com. Lite visste jeg at da jeg begynte å jobbe for Hyper i 2013 skulle jeg jobbe med ham. Han er en lidenskapelig designer som liker vakre ting.


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.