Nedtelling til Gullblyanten med Kasper og Jens

Anorak-erne Jens Bjørklund og Kasper Amundsen Tuvnes spår med milimeterpresisjon hva som skal foregå på Gullblyantens prisutdeling 8. mars på Konserthuset.

Nedtelling Jens og Kasper
Jens Bjørklund og Kasper Amundsen Tuvnes. Foto: Privat

Jens og Kasper har jobbet sammen i Anorak så lenge de kan huske.

– Siden de fleste jobbene vi tror premieres allerede er nevnt i tidligere saker, tenkte vi at vi kunne spå andre ting:

– Vi spår at Alf Bendixen dukker opp med løsbart og parykk. Vi tror Alex og PK kommer til å være ganske morsomme og kødde med folk som føler seg akkurat passe truffet.

– Det blir sikkert et litt annerledes format med litt mindre lunken sashimi, det er hvertfall et annet sted, det spår vi at blir velkomment (Mette i Pravda hadde sjekket vinen på Oslo Plaza på vivino og sa til oss at den kostet sånn 60 kr).

– Noen kommer sikkert til å bli for fulle allikevel. TRY er kanskje litt anspente selv om de vinner masse. Det blir overraskende vinnere man ikke er enige i og en del greier som deles ut der vi tenker «Den hadde jeg ikke tenkt på, men den er bra da».

– Kanskje nevene flyr på jentedoen, vi vet ikke, har aldri vært der. Kanskje noen faller i en trapp, men det går sikkert bra. Morgenstern vinner sikkert noen greier, kanskje Pol vinner litt mer enn i fjor. Kanskje noen som ikke bør kline kliner.

– Vi håper alle er snille mot hverandre og at alle klapper når ting vinner, og at når man baksnakker så gjør man det med et glimt i øyet.

– Av ting som ikke er nevnt så hadde det jo vært gøy hvis den valutakalkulatoren til Per Høj fikk noe i produkter og tjenester.

– Ellers er det gøy at DDB lagde hele den «politi politi»-låta til ice. Kanskje noe for Audio?

– Og printen til Heisholt viser jo at han ikke er redd for å brette opp ermene på den svarte t-skjorta han helt sikkert har på seg på konserthuset også. Klassisk og veldig fin!

IMG 8935
Gullblyant

Gullblyanten 2023

Gullblyanten 2023 arrangeres på Oslo Konserthus 8. mars 2024. Billettfrist: 1. mars. Billetter og mer informasjon får du her.