Seniorrådgiver til Agendum

Yngve Johnson (37) er ansatt som seniorrådgiver i Agendum.Johnson er utdannet innen informasjon og samfunnskontakt fra BI og har 12 års erfaring som byråleder, gründer og medeier i analyse- og kommunikasjonsbyrået Perduco. De siste tre årene har han drevet som selvstendig konsulent for en liten håndfull kjente norske merkevarer og bedrifter. Johnson har vært operativ i Agendum siden 1. august.

– Vi er glad for å ha Yngve med oss på laget til en travel høstjakt i kommunikasjonsbransjen. Yngve har bred og variert erfaring fra byråverdenen, hvor han har vært rådgiver for et 20-talls av landets største og mest kjente bedrifter og merkevarer, samt fra organisasjonsliv, departementer og direktorater. Med Johnson i staben styrker vi et allerede sterkt og entusiastisk kommunikasjonsmiljø i Agendum, sier administrerende direktør Tore Hansen.

PR, reklame og design.
– Agendum er med sitt brede tjenestespekter innen PR, reklame og design, godt rigget til å håndtere markedets endrede kommunikasjonsbehov, der mitt inntrykk er at flere og flere aktører oppdager at den beste kommunikasjonen blir til i en miks fra flere fagdisipliner. Agendum har også en historie for å operere i et landskap mellom samfunn og marked, noe som tiltaler meg, sier Johnson.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.