Fra Dinamo til I&M

Reklame- og PR-byrået I&M Kommunikasjon i Ålesund styrker sin kreative avdeling med ansettelsen av Frank Standal Dybhavn som kreativ leder og tekstforfatter.

Frank Standal Dybhavn har bakgrunn fra større Oslo-byråer som DDB, McCann og Dinamo. Her har han stått bak prisvinnende jobber for blant andre Statoil, Posten/Bring, Norsk Tipping, Visit Denmark, McDonald’s, Gjensidige og DSB. Han startet i I&M den 1. september, og skal allerede være godt i gang med å jobbe med flere av byråets kunder.

– Siden Sunnmøre og Ålesund er såpass lett å savne, har jeg alltid hatt en plan om å flytte tilbake en vakker dag. Etter 13 år i hovedstaden har jeg endelig tatt steget, med huskjøp ved sjøen og kontorpult med utsikt mot fjellene. Som kreativ leder har jeg ambisjoner om å være med på å gi I&Ms kunder enda sterkere konkurransekraft, forteller Frank.

Byrå i vekst

Daglig leder i I&M, Per Helge Devold er svært glad for å ha fått Frank med på laget, og tror at han vil være en viktig del av byråets fremtidige vekst.

– I&M går en spennende tid i møte, med et yrende næringsliv og flere av verdens ledende industribedrifter rett utenfor døren. Vi har i tillegg ambisjoner om å markere oss utenfor Nordvestlandet også, sier han.

Like før sommeren vant I&M et større kampanjeoppdrag for Personskadeforbundet LTN i sterk konkurranse med flere Oslobyråer. Per Helge Devold mener at det er nok et bevis på at medarbeiderne i ålesundsbyrået besitter en kunnskap og erfaring på høyde med større aktører.


Kommentarer

Vidar Singh

Kreativ leder i Geelmuyden Kiese

3 år, 9 måneder siden

Grattis og lykke til, Frank!

Christoffer Lorang Dahl

Digital rådgiver i Geelmuyden Kiese

3 år, 9 måneder siden

Humor-foto med dyp symbolikk!

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.