Godt på plass og vel blåst

Tre nye ansatte i Jimmy Royal: Edle Bugge, Caroline Solheim og Preben Sander.

Så mye hadde Jimmy Royal å gjøre at de ikke rakk å fortelle om alle de nye hodene som har blitt ansatt. Byrået har fått tre nye medlemmer som nå er godt på plass rundt langbordet i Nedregate 5. 

– Vi har vernet godt om våre hemmeligheter, sier byråleder Lukas Szachanski, som forteller følgende om sine nye ansatte.

Caroline Solheim kom også rett fra skolebenken og startet som designer hos oss i oktober i fjor. Hun har bakgrunn fra NKF samt en Bachelor (Hons) i grafisk design fra University of Hertfordshire og er petimeter til fingerspissen. Hun var en av fire til å utforme Hertfordshire sin adgangsutstilling, og ble valgt som skolens representant til New Designers i London i fjor sommer. 

Edle Bugge kom ombord som kreatør i oktober 2014. Edle er kjapp, taktisk, smart og klok. Hun har gått Kunstskole i Danmark, fotokunstskole i Oslo og Ad-linjen til Westerdals. Kunst og AD-bakgrunn til tross, hun har i tillegg en penn som behersker alle sjangre, som gjør henne enda mer allsidig. Før Jimmy jobbet hun i team med Kristin Selfors tre år i TBWA og tre og et halvt år i Schjærven.

– Sistemann inn er Preben Sander, vår strategiske leder. Preben har jobbet med strategi og innovasjon i lengre tid og er god på å identifisere løsninger som fungerer over tid. Han har vært Administrerende direktør i kommunikasjonsbyrået Expology og før det partner i konsulentselskapet Lent. Preben er utdannet Kaospilot og har en Master i Innovasjon og Ledelse fra Copenhagen Business School. Preben går inn som partner og har ansvar for strategisk rådgiving og forretningsutvikling.


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.