Ny produsent i Babusjka

– En ansettelse som gjør oss bedre, sier Executive Producer Mads Astrup Rønning.

Kristina Skogen Tangeraas tiltrer rollen som produsent i Babusjka. Tidligere har hun jobbet i byråer som Goodby Silverstein & Partners i San Francisco, 180 Amsterdam, Saatchi & Saatchi, og nå sist Pocket&Comms. Hun har også syv års erfaring fra Verdens Sterkeste Mann.

– Vi har over tid styrket staben vår, og vi har bevisst styrket den med mennesker som kan ting vi har lyst til å bli bedre på. Vi vil være det filmproduksjonsselskapet som forstår reklamebyråene best. Kristina har på den korte tiden hun har vært her gitt oss ny innsikt og er samtidig en som tilegner seg ny kunnskap raskt. Hun er positiv, stråler som en sol, er sylskarp, målrettet, konstruktiv og kravstor til seg selv og omgivelsene, skryter Mads Astrup Rønning i Babusjka.

Skogen Tangeraas forteller at hun tidligere har være kunde hos Babusjka.

– Jeg fikk da gleden av å oppleve å jobbe med så mange utrolig flinke og ekstremt hyggelige folk på et og samme sted. Det er en kombinasjon som gjør Babusjka til en fantastisk spennende og inspirerende arbeidsplass. Synergien mellom Motion Graphic-ekspertisen vi sitter på og live action-biten gjør Babusjka til et av de mest spennende produksjonsselskapene i Norge, og jeg er ydmyk og takknemlig for å få være med reisen videre, sier hun.


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.