Anorak med nytt team

Helena Egeland begynner i Anorak, hvor hun danner team sammen med Anna Berg Gjendem.

Når to unge talenter sitter på hver sin tue og ser seg rundt etter en makker, hender det at ting klaffer. Det gjorde det for Helena Egeland og Anna Berg Gjendem som nå danner nytt kreativt team i Anorak.

– Hvis jeg tenker meg den mest ålreite personen jeg vet om som et byrå, blir resultatet Anorak, sier Egeland om sin nye arbeidsplass. Hun har tidligere erfaring fra Energy Pool Kitchen og DDB Oslo, hvor hun har jobbet med kunder som McDonald’s, NetCom og Posten. 

– Jeg, som mange andre har fulgt med på hva Anorak får til om dagen, og når anledningen bød seg, var det en mulighet jeg ikke kunne si nei til.

– Jeg er veldig glad for å komme inn som halvparten av et nytt team i Anorak. Anna er veldig dyktig og smart, og finner på idéer som jeg liker å henge opp på veggen og har lyst til å lage.

Begivenhetsrikt år

– Anna Berg Gjendem har ett begivenhetsrikt år bak seg her i Anorak, der har hun vært veldig verdifull og involvert i mange jobber for mange av våre kunder, sier byråleder i Anorak, Torgeir Vierdal

Berg Gjendem har jobbet med kunder som Matprat, Norges Kreative Høyskole, Wimp, Oiid og Danske Bank.

– Jeg har vært så heldig å få jobbe med omtrent alle kreatørene på huset. Det har vært utrolig lærerikt, men det er selvsagt spennende å få etablere et nytt, kreativt team med Helena. Jeg er imponert over alt hun har fått til, og er sikker på at hun kommer til å gjøre både meg og oss bedre. I tillegg er jo Helena idésterk, ambisiøs og innmari trivelig, sier hun. 

Også byråleder Vierdal er fornøyd. 

– Reklamebransjen myldrer av unge, flinke folk. Oppgaven blir å spotte dem i tide, og deretter finne de gode teamkonstellasjonene. I dette tilfellet greide de det selv. Godt spottet, godt for dem og godt for oss! 

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.