Nye talenter til Superblaise

Byrået vokser fra å være ni til å bli 12 medarbeidere med Svennik Jr. Pettersson, Fredrik Staurland og Preben Sander med på laget.

– Superblaise har i den senere tiden hatt stor kunde- og oppdragspågang. Derfor har vi ansatt tre nye flinke mennesker som skal bidra med å bygge byrået videre, forteller daglig og kreativ leder Joachim Levin.

Svennik Jr. Pettersson er ansatt som designer og kommer fra Norges Kreative Høyskole der han tok to år 3D og animasjon og to år med grafisk design. 

– Svennik har en utrolig fin personlighet og er alltid villig til å stå på hardt for å komme helt i mål. Han bidrar hver dag til å heve kvaliteten på våre leveranser og kan jobbe med mange forskjellige typer oppdrag samtidig, sier Levin.

Fredrik Staurland er også ansatt som designer. Han har bakgrunn fra Norges Kreative Høyskole i Trondheim, RMIT i Australia og eget designstudio, og er lidenskapelig opptatt av typografi, interaksjon og profilbygging. 

– Fredrik er en fagperson som vet mye og engasjerer seg i det som foregår rundt ham. Han overbeviser igjen og igjen med grundig research, detaljrikdom og visuelt klarsyn, sier Levin.

Preben Sander går inn i SuperBlaise som strategisk rådgiver og partner. Han er utdannet Kaospilot og har en master i innovasjon og ledelse fra CBS i København. De siste årene har han blant annet vært ansatt som daglig leder i Expology og var sist ansvarlig for strategisk rådgiving og innovasjonsprosjekter hos Jimmy Royal. 

– I Superblaise skal Preben ha spesielt fokus på strategi, innovasjon og implementering av prosjekter hos kundene slik at kommunikasjonsløsningene vi utvikler sammen med kundene våre får enda bedre effekt, sier Levin.

Superblaise er en del av 657 Oslo coworkingspace.


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.