Flere medarbeidere til Uniform

Designbyrået får påfyll med designerne Stig Bratvold og Karen Fonk, samt prosjektlederene Merethe Brunsell og Benedikte Kluge.

Ifølge Uniform så går det så det suser, og for  å kunne løse utfordringene oppdragsgiverne trenger hjelp til, har designbyrået hentet inn mer kompetanse. I løpet av den siste tiden har prosjektlederne Merethe Brunsell og Benedikte Kluge kommet inn. 

– Med solid erfaring fra kommunikasjonsbransjen kan Merethe det meste som er å kunne om prosjektledelse for alle plattformer. Benedikte har en tekstforfatterutdannelse fra Westerdals, bakgrunn fra både produksjonsmiljø og digitalbransjen, og har i tillegg til prosjektlederoppgaver også ansvar for produksjon av innhold til egne medier i Uniform, forteller daglig leder Helle Thorkildsen

Ny designerkompetanse er også på plass. 

– Strategisk designer Karen Fonk med bred kommunikasjonsfaglig bakgrunn og erfaring fra presse, offentlig sektor og kultur begynte nå i januar. Digitalt utvider Uniform med designer Stig Bratvold, som er i gang med blant annet utvikling av nettsider for Gaustablikk og interaktiv bok på lesebrett for Oslo universitetssykehus, fortsetter Thorkildsen.

Felles om bedre brukeropplevelser

I året som har gått har byrået jobbet med kunder som Oppland Fylkeskommune, Jernbaneverket, NSB, Gaustadblikk og Finnmark Rein. For tiden jobbes det med utvikling av ny identitet for Stortinget og Kunst- og designhøgskolen i Bergen. Nye utfordringer venter både med Norsk Luftambulanse og flere digitale prosjekter for Jernbaneverket.

– Prosjektene vi har gjort i 2015 har hatt stort spenn utfordringer, men vi ser at måten vi jobber sammen med oppdragsgiverne våre, sikrer gode prosesser og ikke minst løsninger som forankres og skaper engasjement i organisasjonen, sier kreativ leder Tone Bergan


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.