Berg Slang til Dinamo

Hanne Martinsen i Dinamo får ny makker i Henrik Berg Slang, som kommer fra MK Norway.

Henrik Berg Slang kommer til Dinamo fra MK Norway, der han har jobbet som kreatør og tekstforfatter for blant andre Mitsubishi, Blue Dragon, Lerum og RFSU. I Dinamo skal Henrik jobbe sammen med Hanne Martinsen. 

«Å jobbe hos Ingebrigt»

– Det er litt vemodig å gå fra MK etter så kort tid. Det var jo ikke planen. Jeg har hatt det supert i team med Øystein, som både er en skikkelig fin fyr og en svært dyktig reklamemann. Men prosjektet til Hølje er veldig spennende. Og Dinamo er nå engang Dinamo. Til og med foreldrene mine kjenner dem (selv om faren min fremdeles kaller det  «å jobbe hos Ingebrigt»). Kontorene er kanskje flyttet, men det sitter mye i veggene, og enda mer mellom dem. Jeg kommer til et toppa lag, som satser offensivt. Og er stolt av å få være med, sier Berg Slang.

Tidligere suksess-samarbeid

Hos Dinamo skal Berg Slang ta del i gruppen som setter kreativ kurs for Dinamo Reklame. Teamet Hanne + Henrik er dog ikke helt ferskt, da de tidligere har samarbeidet og utmerket seg i konkurransen Best YET. 

– Henrik gir oss både strategisk og kreativ tyngde. Han er en ung senior som har hatt flere roller i mindre byrå. Henrik har utmerket seg i kreative konkurranser, blant annet sammen med Hanne, og laget spennende reklame for et bredt spekter av oppdragsgivere. Vi gleder oss stort over å ha sikret oss Henrik, sier Hølje Tefre, administrerende direktør, Dinamo.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.