To til JCPR

PR-byrået JCPR er i vekst, og øker staben med to nye ansikter.

Guri Rime (36) er ansatt som rådgiver og kundeansvarlig. Rime har lang fartstid fra kommunikasjonsarbeid innen drikkevare, blant annet seks år i Diageo Norge, der hun hadde stillingen som nordisk PR- og kommunikasjonssjef. Det siste året har hun jobbet i eventreisebyrået JCP Travel, og melder altså overgang internt i JCP-systemet.

– JCPR er inne i en spennende fase om dagen, med voksende kundeportefølje og et godt sammensatt team. Jeg gleder meg til å være med på reisen videre, sier Rime.

Kari Ligaard (35) er ansatt som prosjektleder. Ligaard er utdannet produktdesigner og har sin kommunikasjonsbakgrunn fra PR-byråene House of Communications og Polhem PR, sistnevnte som ansvarlig for interiøravdelingen i fire år. Hun har de tre siste årene jobbet som saksbehandler innen elektro i Sønnico.

– Jeg ser frem til å ta fatt på spennende kommunikasjonsfaglige oppgaver i et byrå som tør å være annerledes, sier Ligaard.

–  Vi er veldig glade for å styrke laget med to erfarne og dyktige mennesker, sier daglig leder Henrik Juel Teige,

JCPR teller totalt åtte ansatte. Byrået har vunnet flere nye kunder de siste månedene, blant annet Logitech, Ella’s Kitchen og Unilabs Norge. JCPR er en del av kommunikasjonshuset JCP, som består av åtte selskaper innenfor event, reklame, digital, PR og eventreiser i Norge, Sverige og Danmark. 


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.