Dinamo styrker PR-laget

Dinamo er inne i en vekstperiode har ansatt Tor Arnø fra Geelmuyden Kiese som ny senior rådgiver. Han får følge av Pernilla Forsman, et supertalent som kommer rett fra PR-studier på Høgskolen i Volda .

86237 a9270 original
Tor Arnø (t.h.) og Pernilla Forsman har blitt med på Dinamo-laget.

Tor Arnø har mer en 20 års erfaring fra PR, reklame og digitalbyråer, senest i Geelmuyden Kiese.

– Det har vært viktig for oss å få inn en senior rådgiver med ståsted i PR, som kan jobbe strategisk med både betalte, egne og fortjente kanaler. Tor har en unik bakgrunn sånn sett og vil styrke vår profil som et tverrfaglig kommunikasjonsbyrå. Det er krevende å finne rådgivere med en slik bakgrunn, så dette er en viktig ansettelse for oss, sier Henning Brikt Andersen, fagansvarlig for PR i Dinamo.

– Unik mulighet

– Dinamo har en tverrfaglig tilnærming til kommunikasjonsutfordringene som jeg synes er spennende. Det gir meg en unik mulighet til å jobbe helhetlig og utvikle prosjekter som skaper god effekt for kundene i alle kanaler. I tillegg kjenner jeg mange av mine nye kolleger fra før, som både dyktige og hyggelige, sier Tor Arnø.

Traff med «Din Utvei»

Pernilla Forsman kommer rett fra Høgskolen i Volda hvor hun avsluttet med et praksisopphold hos Kripos, i kommunikasjonsavdelingen til Kripos, som er kunde i Dinamo.

– Det var gjennom den prisbelønnede kampanjen «Din utvei», at jeg fikk øynene opp for Dinamo. Måten kampanjen kommuniserte på traff meg på en helt ny måte. At Dinamo er et tverrfaglig kommunikasjonshus med en bredde og styrke på flere områder, var også noe som appellerte. Det var derfor ikke noe tvil om at det var hit jeg ønsket meg, sier Forsman.