Ny leder i McCann Retail

Jan Petter Ågren tiltrer som daglig leder av McCann Retail. Ågren har vært kreativ leder i samme enhet de siste fem årene, og har mer enn 20 års erfaring som kreatør.– Retailfaget står ovenfor store og spennende endringer. Salgsutløsende aktiviteter er etter hvert blitt en kreativ smeltedigel mellom tradisjonelt reklamehåndverk, mekanikker og teknologi, sier Terje Banken, administrerende direktør i McCann.

Blant nestorene. Han poengterer videre at verden er full av praktiske begrensninger, og det er svært få andre som har relevant kompetanse i Norge.
– Det har Jan Petter. Han er en erfaren og klok leder, samtidig som han er en leken og uredd kreatør. Han er blant nestorene innenfor retail-faget her til lands, med en sterkt utviklet forsker- og utviklertrang. Med Jan Petter på laget mener jeg vi har tatt et viktig skritt i retning av å utvikle et tidsriktig og spennende fagmiljø innenfor retail, som vil komme McCanns kunder til gode, avslutter Banken

Vil tenke nytt. Ågren mener det er viktig å være forberedt på tøffe krav til løsninger, på tross av at McCann Retail har gjort det bra.
– Jeg ser på nettopp dette som en mulighet til å tenke nytt. Vi ønsker å lage gode, strategisk forankrede og tydelige ideer tilpasset et retailformat. En kombinasjon av å ha dyktige retailfolk med på laget, nysgjerrighet og stå-på-vilje kombinert med et tett samarbeid med McCanns øvrige ressurser, gjør at vi skal få til dette. Jeg gleder meg til å begynne på oppgaven, sier Ågren.


Annonse: