Red Ant skrur av FM-båndet i Nordland

Arbeid av Red Ant

Onsdag startet avviklingen av FM i Norge, en prosess som vil skje gradvis utover hele landet igjennom 2017. Red Ant står bak informasjonsfilmene fra turnéen.

I en lang periode har Red Ant vært med på å levere filminnhold til Radio.no. Dette har vært både informasjonsfilmer og filmer fra turnéen som går rundt i landet i forkant av dagens slukking av FM i Nordland. Behovet for informasjon om hvordan radio på DAB fungerer har vært stort, men også fokus på det norske folks glede av radio som medium. Radio.no sin oppgave er å hjelpe samfunnet over fra FM til DAB og informere publikum. 

– I en prosess der alle er veldig opptatt av det tekniske i overgangen til DAB, må vi ikke glemme hvor viktig radio står i folks hjerter. Det er en stor del av hverdagen til fryktelig mange mennesker. Om det heter DAB eller FM er ikke det som betyr noe for folk. Det er kvaliteten på radioinnholdet som er viktig, sier Tommy Gaustad, kommunikasjonssjef publikum i Radio.no. 

Gaustad sier han er veldig fornøyd med å ha med Red Ant med i den viktige prosessen RadioNorge er inne i nå. 

Kreativ Leder i Red Ant, Kjell-Gabriel Hendrichs syns det er veldig spennende å få være med på en så stor digital prosess som overgangen til DAB er. 

– Det å lage verdifilmer om radio og mer rene informasjonsfilmer om bruken av DAB gjør at dette er en kunde som gir oss spennende oppgaver. Vi er med på hele «slukningsturnéen» hvor vi møter masse forskjellige folk med forskjellige behov rundt overgangen. Dette er det veldig spennende å dokumentere, sier  Hendrichs.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.