Frederik Horn til Los&Co

Daglig leder i radioproduksjonsselskapet Verdens Sterkeste Mann de ti siste årene er ansatt som ny rådgiver i Los I tillegg er ny tekstforfatter og digital produsent på plass.

8199 f95f9 original

Los&Co fortsetter å vokse. Nå har byrået ansatt Verdens Sterkeste Manns ansikt utad, Frederik Horn, som ny rådgiver. Horn har lang fartstid fra reklamebransjen, både fra reklamebyrå og nå sist som daglig leder i radioproduksjonsbyrået Verdens Sterkeste Mann. Han har jobbet med kjente merkevarer som McDonald's, Telenor Mobil og Audi, og vært med å vinne gull- og bronsjeløver i Cannes, gull og sølv i Gullblyanten og en rekke Clio- og Eurobest-utmerkelser de siste 15 årene.

– Vi er inne i en vekstfase og er svært fornøyd med å få Frederik med på laget. Han bringer med seg solid bransjeerfaring og har vist at han kan kombinere kreativitet med forretningsforståelse og kommersiell tenkning, sier daglig leder Jan Christian Fosseidbråten.

– Jeg gleder meg enormt til å begynne i Los&Co og er imponert over hvordan de har klart å etablere seg i toppen av norsk reklamebransje på bare tre år. Det blir stas å være en del av et så bra lag og jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer med dyktige kollegaer og spennende kunder, sier Frederik Horn.

Scheele og Grønn. Før jul ble Arnt Christian Scheele hentet inn som digital produsent og rådgiver. Scheele kom fra DIST Creative, og har før det jobbet i Mediafront og McCann. Noen måneder tidligere begynte tekstforfatter Hans Chr. Grønn, som har ti års bransjeerfaring fra byråer som TBWA og Circus.

Siden oppstarten i 2008 har Los&Co vokst fra 0 til å telle mer enn 30 ansatte. I 2011 vant byrået blant annet to bronseløver i Cannes, to gull i Epica og sølv i Eurobest.

– Fjoråret ble vårt beste år siden oppstarten, og 2012 har også begynt bra i forhold til nye kunder inn og god aktivitet på eksisterende kunder, oppsummerer Fosseidbråten.